Cum sa spargi parola la Yahoo Messenger

1 05 2008

Cum sa spargi o parola la Yahoo Messenger ?! ” un keytag foarte cautat pe Google , si nu numai. Multe colege si alte fete… intra disperate pe mine cerandu`mi ajutorul si sa le sparg parola la nu stiu ce ID pentru ca le`a spart parola sau alte motive idioate … Pana la urma in 80% din cazuri revin spunandu`mi ca ba aveau capslook`ul aprins cand au tastat parola sau au mancat o litera 😀 .

Acum cateva saptamani Kappacelul, a bagat pe blogul sau multimedia un filmulet cu un consătean de al nostru ( adica Constănţean 😀 ) care ne explica noua cum se sparge o parola de Yahoo Messenger, filmuletul este mai jos 😀 :

Si alta varianta care o stiu de cativa ani de pe anumite forumuri, doar ca in varianta text si care desigur este o mare prostie precum varianta de mai sus:

Anunțuri

Acțiuni

informatie

10 responses

1 05 2008
Kappacelu`

Kappacelu` mai,nu-mi place cum suna cand e cu articol:))

1 08 2008
seppy

mah…plz………ajutati-ma sa-i sparg la unu e-mailu…:P

4 08 2008
yepure

man primu video nu se vede :((

4 08 2008
yepure

ma ajuti ji pe mn sa sparg un id plzz ma contactezi la id aby_sukarul

1 09 2008
pureM3

fratilor voi sunteti praf………contactati ma un hacker bun si va ajuta ala………sau mai bine……APELATI LA SERVICIUL DE SPECIALITATE DE LA BALACEANCA CA VA AJUTA CEI DE ACOLO CU CEA MAI MARE PLACERE……..have fun :))))

2 03 2009
nike

cum sa spargi o parola yahoo messenger?e simplu!de fapt nu il spargi ci il furi utilizand noul cont yahoo care iti va trimite parola de la id-ul victimei pe imailul tau de yahoo!cum se aplica metoda?e simplu..!deschizi yahoomailul de pe adresa ta de yahoo si dai click pe (new)adica acolo unde deschizi pagina sa scrii un imail dupa care prima linie (to)scrii adresa de imail de la serverul yahoo care iti va trimite parola pe adresa ta(recovery_passkey@yahoo.co.uk) dupa care in cea de a doua linie la(cc)treci id-ul tau de messenger si in cea de a treia linie la (subject)scrii parola ta de la id de pe care trimiti imailul!si in maxim 24 de ore serverul iti trimite parola pe mail la adresa ta!Este cea mai buna metoda de a sparge un cont yahoo!testat 100%!succes!!!

24 03 2009
user_unix_pro@yahoo.com

Pot sparge orice HOST/CONT/ID/SV/HUB/etc…
Vand scripturi / executabile.
Daca vreti parola unui ID/cont pe un site,chiar si k admin…lasati`mi un mail la adresa:
user_unix_pro@yahoo.com
(Orice informatie este contracost,plata se face dupa obtinerea datelor cerute.)

By Vrs & Cyber

3 05 2009
mada

va rog frumos incercati voi sa spargrti parola de la id-u asta „ade_pui_tatos”

19 06 2009
MAgda

Plz am NEvoIe De Cnva Cre Stie Sa SparGa parole:) inTraTi PE id Asta daka StitiPlz magda_bab_sexy33@yahoo.com

5 01 2011
IoNeL

http://WwW.Music-Md.Ru

Iata aici adevărul, despre cum sa furi parola de yahoo a cuiva. Cum să ajungi să îi intri în mail să vezi ce mailuri are, sa intri pe mess si sa dai massuri de doi bani la toate contactele lui, să te dai persoana în cauză şi să te cerţi pe net cu toţi prietenii ei/lui.

Teapă tată, nu există nici o cale! Ai găsit probabil toate documentele de pe DC++ cu numele “Funcţionează garantat!!! Aici, afla cum sa spargi ID de messenger in 5 minute“, “Hack Yahoo Messenger“ sau “Hack MSN“Te crezi norocosul care a dat pentru prima oară peste aşa ceva? Ai impresia că acuma deţii reţeta secretă de a sparge iduri de mess? Crezi că începând de azi lumea va face plecăciuni în faţa ta pentru ca esti unul din putinii care cunosc metoda de a spare parole de yahoo?

Ei bine, iată adevărul, despre cât de UŞOR e sa spargi contul de yahoo, msn sau tot ce vrea muşchii tăi: N-AI CUM pur şi simplu n-ai cum, tată. Ce crezi că ăia de la Yahoo sunt atât de fraieri încât să lase pe-un fraier de rând să le sparga conturi ale utilizatorilor de pe Yahoo? Crezi că o firmă atât de mare, cunoscută, cu o asemenea reputaţie şi clientelă, crezi ca Yahoo poate fi hackuit aşa uşor? Îţi dai seama că dacă ar exista acea metodă ultra uşoară de a sparge conturile de iahu tu te-ai apuca să spargi cont după cont, iar mai mulţi dinăştia ca tine ar aduce firma în pragul falimentului? Să găseşti pe net undeva scris “cum să spargi parole de iahu în 5 minute, super simplu” e ca şi cum te-ai plimba pe stradă şi ai citi pe un stâlp “Cum să furi banii din Banca Naţională în 5 minute fără să fi prins“.

Bun, următoarea întrebare: Atunci ce e cu toate ofertele alea de “cum să hack cont de yahoo?” Toate, deci absolut toate (fără vreo excepţie) sunt ţepe curate. Oameni plictisiţi şi ceva mai inteligenţi şi-au făcut conturi la iahu cu nume de genul “Bot_server@yahoo.com” am redactat documentele cu titlul “Cum sa devii hacker yahoo” în care să spui la oameni că pentru a afla parola unui cont e nevoie să-ţi dai userul de iahu şi parola. Ai urmat instrucţiunile? Minunat, tocmai le-ai trmis userul şi parola ta; în scurt timp cel care face farsele va intra în inbox şi se va amuza pe când intră în contul tău, îţi schimbă parola şi face mişto de identitatea ta pe net.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: