Ultima luna …

17 05 2008

… din scoala genarala. Cand o sa fiu la liceu si o sa`mi amintesc de clasele gimnaziale. Cand plecam toata clasa bucuroasa in Tomis Mall, Parcul Tabacariei sau pe plaja de la Modern, dupa ce aflam ca profesoara nu vine la ultima ora. Cate telefoane dadeau tata si mama sa ma gaseasca:). Cate zile pierdute in mod folositor pentru a invata la tezele cu subiect unic din clasa a 7-a si a 8-a :|. De cate ori m`a prins controlorul ca nu aveam bilet/abonament, si amenzi neplatite, pentru ca`mi uitam abonamentul in blugi si nu le spuneam parintilor.

Acum intru la liceu, sunt baiat mare. Uit de tezele cu subiect unic. Nu ma mai duc pe plaja la Modern, merg in Mamaia. Nu mai merg in Tomis Mall, merg in City Mall care va avea in curand deschiderea. Profesoara de matematica o sa ma intrebe in alea 2 ore pe care o sa le facem pe saptamana, tot felul de metode de asi imbunatati websiteul creat special pentru elevii sai :D.

Vreau sa cumpar un domeniu pentru blog. Host voi avea de la Arhi, cred. WordPress.com este chiar plictisitor. Are 20 de teme si alea vai de capul lor, pluginurile sunt deja instalate si nu suporta javascript (adica nu Adsense, nu alte widgeturi folositoare pentru trafic).

Anunțuri

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: